Kom och jobba med oss!

Info Norden söker en projektledare till Åland

Info Norden söker en projektledare på Åland, 50% av heltid med tillträde omgående. Tjänsten är tillsvidare under förutsättning att medel beviljas.

Info Norden är Nordiska ministerrådets informationstjänst för dig som flyttar, arbetar, studerar eller kanske vill starta eget i Norden. Vår primära uppgift är att förenkla privatpersoners möjligheter att röra sig fritt i Norden. Utöver informationstjänsten kartlägger Info Norden problem och eventuella gränshinder som personer och små företag stöter på när de rör sig över en nordisk gräns. Målet är att göra relevanta politiker och tjänstemän uppmärksamma på problem och möjliga lösningar.

Info Norden ligger under de nordiska samarbetsministrarnas ansvarsområde och organisatoriskt är Info Norden placerat under Nordiska ministerrådets sekretariats kommunikationsavdelning. Vi har en projektledare i Danmark, Finland, Färöarna, Grönland, Island, Norge, Sverige och Åland. På Åland administreras projektet av Föreningen Norden på Åland.

Info Norden söker en projektledare till Åland med omedelbar anställning.

Vi förutsätter att den sökande har en relevant utbildning, utmärkta skriftliga och muntliga kunskaper i svenska, förmåga att arbeta både självständigt och i team, erfarenhet av projektledning och nätkommunikation samt kunskaper i nätverkande. Kunskaper i de andra nordiska språken och engelska, tidigare erfarenhet av nordiskt eller internationellt samarbete och mobilitetsfrågor (särskilt om socialskyddsbranschen) är meriterande. Vi erbjuder flexibla arbetstider, goda arbetsförmåner och en utsiktspunkt till det nordiska samarbetet.

Till arbetet hör resande inom Norden.

Ansökningar och CV sänds per e-post till adressen info@norden.ax senast 1.10.2023
Lön: 1 541,45 € + eventuella ålderstillägg + Ålandstillägg 60,62 €

För mera information om projektledartjänsten vänligen kontakta Info Norden Finlands projektledare Heli Mäkipää, heli.makipaa@pohjola-norden.fi, telefon 044 733 5776 eller verksamhetsledare Cia Numelin om praktiska frågor och frågor gällande Föreningen Norden på Åland.

Info Norden sidor finns på adressen norden.org/infonorden

Mer information om Info Norden som organisation finns på https://transition.norden.org/sv/info-norden/om-informationstjaensten-info-norden/om-informationstjaensten-info-norden